Hello Green Sunday!

Er is van alles te koop in de Black Friday gekte, dus ik dacht ook laat ik eens gek doen. Maar dan natuurlijk wel met een product waarin je jouw leven groener en rijker kunt maken. En dan niet in de zin van financieel, maar door dichter bij jezelf te komen.

In het Boost your Being programma ga je zelf aan de slag met opdrachten waarin je leert omgaan met jouw gedachten, je verlangens en je hart beter leert kennen, leert omgaan met gevoelens en je meer focust op wat jij belangrijk vindt. Ook al is dat spannend.

Het Boost your Being programma is een DIY programma om beter in je vel te komen zitten.

Herken jij je hierin:
🌱 Opkomende gevoelens van stress en spanningen
🌱 Neiging tot perfectionisme
🌱 Veel nadenken
🌱 Soms niet meer weten wat je nou eigenlijk zelf wil in het leven
🌱 Geneigd om alles zelf op te pakken, het zo goed mogelijk te doen en daarin wordt je misschien soms ook gezien als een ‘controlefreak’..
🌱 Moeite met keuzes maken
🌱 Leef je of in het verleden of in de toekomst?


Voel jij je:
😒 Gejaagd
😒 Geprikkeld
😒 Ontevreden
😒 Angstig
😒 Somber
😒 Hoezo wat voel ik? Ik ben net een hoofd op stokjes..

Kun je er een aantal aanvinken? Dan kan dit programma je opleveren om meer ontspannen in het leven te staan.

En deze komende week met de kortingscode GREENSUNDAY 🌱 nog eens 11 euro EXTRA korting op de Pilot prijs en betaal je maar 44 euro!! Koopje toch? Voor een 6 wekelijks programma die je leven next level gaat brengen. Koop meteen hier! Deze actie is geldig t/m 3 december. Of check hier voor meer info over het programma.


Wil je liever reallife? Begin volgend jaar wordt deze training outdoors gegeven! Zie link voor meer informatie (ACT your Nature) voor de inhoud. De vormgeving buiten is in de maak!

Categorieën: Nieuws