Mijn naam is Chanine Mureau, in eerste plaats mens met alle kwaliteiten en valkuilen die daarbij horen en absoluut niet perfect (ook al zou ik dat stiekem wel willen). Moeder van twee jonge kinderen, partner, vriendin, dochter, ondernemer, collega enz.

Inmiddels werk ik ruim 10 jaar als GZ-psycholoog. Ooit begonnen als maatschappelijk werker en doorgeleerd tot orthopedagoog, GZ psycholoog en lichaamsgericht traumatherapeut (Somatic Experiencing Practitionar). Daarnaast werk ik met elementen uit de schematherapie en EMDR, mindfulness. Daarnaast werk ik graag met ACT Acceptance and Commitment Therapy) wat ik zie als een way of life. Voor meer informatie over mijn opleidingen zie mijn LinkedIn pagina.

Ik heb met verschillende mensen, leeftijden en problemen mogen werken. Zo heb ik onder andere veel gewerkt met vroegkinderlijk chronisch getraumatiseerde kinderen/ jongeren/ volwassenen/ gezinnen. Daarnaast heb ik zorgprofessionals mogen opleiden, coachen en supervisie gegeven. Mooie projecten mee opgezet en trainingen gegeven. Het werken met mensen heeft me geleerd dat een ‘probleem’ nooit op zichzelf staat. We zijn een ‘geheel’ (body/mind connectie) en leven samen met andere mensen, in een omgeving, die onze (mentale) gezondheid beïnvloedt. We beïnvloeden elkaar en kunnen ook invloed uitoefenen.  Hoe we onder andere ons leven inrichten qua leefstijl en de verbinding met (onze) natuur is van invloed hoe (mentaal) gezond we zijn. Werken vanuit jouw kracht en gelijkwaardigheid vind ik belangrijk. Wil je meer weten over mijn visie over gezondheid? Klik hier.

In het werk en in het leven groei en oefen ik met het holistisch kijken en werken. Ik geniet van de natuur en ben graag buiten. Daarnaast schrijf ik graag, hou wel van een grapje, ben sensitief, indien nodig directief, boordevol ideeën, een verbinder en leergierig.

BIG registratienummer: 99915122825