Doelstelling:
Ons TeamBoost-programma is gericht op het versterken van de mentale gezondheid van uw medewerkers, het bevorderen van onderlinge verbindingen in het team en het vergroten van kennis over gezondheid en stressmanagement.

Dienstomschrijving:

Ons TeamBoost-programma is ontworpen om bewustzijn te creëren over de diverse aspecten van fysieke en mentale gezondheid. We combineren theoretische kennis met ervaringsgerichte oefeningen in de natuur, waardoor deelnemers de theorie in de praktijk kunnen ervaren. Bovendien bieden we praktische tools die zowel thuis als op het werk kunnen worden toegepast. We benaderen dit programma met een speelse insteek, waarbij humor, spelen en de natuur als hulpmiddelen worden ingezet.

Aanpak:

In nauw overleg met leidinggevenden analyseren we de specifieke behoeften en uitdagingen van het team. We richten ons op het identificeren van risicofactoren binnen het team en bepalen waar de nadruk moet liggen om de algehele gezondheid en copingvaardigheden te verbeteren. Op basis van deze analyse stellen we een advies en een offerte op voor een één- of tweedaagse training.

Onze trainingen vinden plaats in een natuurlijke, bosrijke omgeving om een optimale leeromgeving te creëren. Het programma richt zich op het multifactorieel verbeteren van gezondheid, waarbij beweging, voeding, ontspanning, sociale contacten, bioritme en zingeving centraal staan. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het leren omgaan met emoties en stressmanagement.

We maken gebruik van verschillende disciplines en werkvormen om een breed scala aan leermethoden aan te bieden.

Investering:
Op basis van specifieke aanvragen.

Ons TeamBoost-programma biedt waardevolle inzichten en praktische tools om de mentale gezondheid van uw team te versterken en onderlinge verbindingen te bevorderen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw behoeften te bespreken via info@denatuurpraktijk.nl of bel 085-0608076.


Terug naar de kern voor een betere gezondheid