Binnen De NatuurPraktijk Breda kan een traject voor natuurcoaching worden ingezet of een individueel coachingstraject op maat wanneer een werkgever betrokken wordt. Bij natuurcoaching wordt er binnen 5 sessies van 1,5u gewerkt aan het scherp krijgen van de vraagstelling, belemmerende factoren, aanwezige kwaliteiten en vaardigheden en mogelijkheden. Er wordt een plan van aanpak gemaakt. Binnen relatief korte tijd hervindt je richting in je leven en kun je verder.

Op deze foto zit ik in mijn eigen cirkel van kwaliteiten in een natuurcoachsessie. Het tastbaar maken van gedachten brengt beweging in het proces. Bij mij gaf het inzicht in wat niet meer bij me paste en welke wegen ik verder zou willen onderzoeken.

Single Session Nature Coaching

Wanneer je behoefte hebt aan een enkel gesprek omdat je geen behandeltraject in wil en/of dat niet nodig hebt, ben je ook welkom. Soms is het fijn dat iemand die wat verder weg staat, met je meedenkt en ondersteund om je gedachten, gevoelens en verlangens te ordenen.

Single Session Nature Coaching (SSNC) omvat een eenmalige sessie van 1,5 tot 2u in de natuur waarin tot de kern van het probleem wordt gekomen en er naar opties van oplossingen gekeken wordt. Het is passend voor mensen die graag zelfstandig zijn, over het algemeen goed functioneren maar (net zoals een ieder in het leven) tegen een probleem aanloopt waarbij ondersteuning gewenst is. Een goede voorbereiding is het halve werk. Hoe dat te doen? Klik hier.

Meer weten over het verschil tussen behandeling en coaching? Klik hier.