Ik ben Esther van Baarda, 44 jaar oud en moeder van Maarten 12 jaar, Berend 9 jaar en Simon van 6 jaar. Ik woon samen met Floris en onze drie jongens in Maarssen. 

De afgelopen jaren heb ik in zowel de gehandicaptenzorg en jeugdzorg gewerkt. Op dit moment werk ik als orthopedagoog-generalist bij stichting bijzondere tandheelkunde (SBT) in Amsterdam. Daar probeer ik samen met de tandarts, de bezoeken aan de tandarts, zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen voor mensen die op welke reden dan ook niet naar de huistandarts kunnen gaan.
 
‘Geluk betekent een rijk en zinvol leven leiden, waarin je bereid bent de volle reikwijdte van alle menselijke emoties te ondergaan’  aldus Russ Harris.

Nou, een paar jaar geleden had ik me hier niet in kunnen vinden. Alle menselijke emoties ondergaan… liever niet. Ik bleef graag weg bij een aantal gevoelens en van een paar andere gevoelens wilde ik meer voelen. Tijdens de opleiding tot orthopedagoog-generalist heb ik verschillende opleidingen gevolgd en maakte ik kennis met ACT. Voor mij een waardevolle aanvulling in mijn werk en voor mij als persoon. Dit wil ik graag met je delen. Doe je mee?

Meld je hier aan.