Ben je op zoek naar meer verdieping in je werk? Wil je ook graag werken in en met de natuur als co-therapeut? Ben je benieuwd hoe je meer holistisch kan werken? Ben je nieuwsgiering hoe je (meer) lichaamsgericht kan werken? De natuur leent zich hier uitstekend voor. Ik denk graag met je mee!

Wordt dit jouw werkplek?

Workshops:

Een workshop in de natuur of online. Een vooraf bepaald programma of een op maat gemaakt programma. Voor jouw team, jij en collega’s of als (verdiepend) teamuitje. Wil je meer weten? Stuur me een bericht via info@denatuurpraktijk.nl of check de nieuwsberichten en social media (insta/ facebook) voor nieuwe events. Staat er niks voor je bij, maar heb je zelf een idee of wens? Let me know!

Supervisie:

Supervisie; voor collega’s die willen groeien in het buiten werken, toepassen van wandeltherapie en leren de natuur als co- therapeut in te zetten. Zoals het leren gebruiken van metaforen en symbolen in de behandeling en/of coaching. Klik hier voor de tarieven.

Inspiratieconsultatie

Een Inspiratieconsultatie wordt gecombineerd met een wandeling in de natuur. Je kunt al je vragen kwijt over het buiten werken, het werken met en in de natuur en hoe je jouw werkzaamheden vorm kunt geven. Door samen op pad te gaan, kunnen we meteen ervaringsgericht aan de slag. Hierbij geef ik je tips hoe je zelf meteen aan de slag kunt. Een inspiratiewandeling duurt 1,5u en kost 180 euro excl. btw. Mail me via info@denatuurpraktijk.nl onder vermelding van inspiratie of app me via 085-0608076 dan plannen we een afspraak in!

Ik loop graag met je mee.

Trainingen

Voor zorgprofessionals en bedrijven kunnen trainingen op maat verzorgd worden. Thema’s
kunnen zijn: een betere mentale gezondheid thuis en op de werkvloer, zelfzorg, vitaliteit,
ontdekken van waarden en passie en daar naar leren handelen, leren meer buiten te
werken en hoe natuur in te zetten als co- therapeut, holistisch mensgericht leren kijken, lichaamsgericht werken met het stress-systeem.