Buitenpraktijk Bosleven is een prachtig landgoed in Teteringen. Het is een praktijk waar handelingsgericht en activerende hulpverlening, behandeling en onderzoek wordt aangeboden in een natuurlijke omgeving, waar ruimte is voor beleven, leren en ontwikkelen. Werken met lichaam, hoofd & hart.

Verschillende zelfstandige professionals met eigen expertise zijn er werkzaam.

De NatuurPraktijk Breda en Buitenpraktijk Bosleven werken graag samen. Ze hebben eenzelfde missie voor ogen en vullen elkaar aan in expertise. De gedeelde visie ligt in de meerwaarde zien en uit willen dragen van werken in en met de natuur. Zien en weten dat er verschillende manieren zijn om tot groei te komen. Interesse in de wetenschap erachter. Een down to earth aanpak en ervaringsgericht werken om zo lichaam, hart en geest met elkaar te verbinden voor een betere mentale gezondheid en vitaliteit. We geloven dat er meerdere wegen zijn die naar Rome/ gezondheid leiden.

Onze visie willen we uitdragen. Dit doen we door mensen te laten ervaren en beleven. De verschillende aspecten die bijdragen aan gezondheid in de praktijk laten beleven. Want immers wanneer je iets doorleeft, blijft het beter hangen. Een eerste stap naar een gezondere leefstijl is gezet. De belevingsdagen zijn gebaseerd op de peilers van vitaliteit en gericht op even uit de comfortzone, in de natuur en spelenderwijs. Doe jij mee?

Voor meer informatie mail info@denatuurpraktijk.nl of bosleven@outlook.com