Inspiratieconsultatie

Een Inspiratieconsultatie wordt gecombineerd met een wandeling in de natuur. Je kunt al je vragen kwijt over het buiten werken, het werken met en in de natuur en hoe je jouw werkzaamheden vorm kunt geven. Door samen op pad te gaan, kunnen we meteen ervaringsgericht aan de slag. Hierbij geef ik je tips hoe je zelf meteen aan de slag kunt. Een inspiratieconsultatie duurt 1,5u en kost 180 euro excl. btw. De consultatie kan eventueel ook online. De locatie van de wandeling is of in het Mastbos Breda of Dorst afhankelijk van de dag.

Mail me via info@denatuurpraktijk.nl onder vermelding van inspiratie of app me via 085-0608076 dan plannen we een afspraak in!

Wordt dit jouw nieuwe kantoor?

Supervisie behandeling

Loop je vast als zorgprofessional en/of merk je dat extra ondersteuning op je ontwikkeling gewenst is? Of ben je in opleiding tot GZ-psycholoog? Ben jij, of zijn jullie, zoekende hoe behandeling vorm te geven op gebied van:

  • stress-regulatie,
  • trauma & hechting,
  • holistisch kijken,
  • systemisch werken en/of
  • hoe je de natuur integreert in je werkwijze?

Met mijn achtergrond en ervaring, ondersteun ik je graag in het proces om meer in jouw kracht te komen staan. Mijn expertise ligt op het gebied van behandeling. Ik geef individueel of in groepsverband supervisie. Ik heb zowel ervaring in het werken met kind en jeugd, als wel met gezinnen en volwassenen.

Overzicht opties:

SoortDuurKostenFrequentieBTW
Inspiratieconsulatie1,5u180 euroEenmaligJa
Inspiratieconsultatie met intervisie moment1,5u + 1u280 euroTweemaal, tweede gesprek binnen half jaar na inspiratieconsultatieJa
Supervisie individueel1u (45 min. direct/ 15 min. indirect)120 euroTweewekelijks of in overlegGeen
Supervisie Groepsgewijs Max. 4 personen1u direct (30 min. indirect)90 euro p.p.Tweewekelijks of in overlegGeen
*Groepssupervisie wordt per 1,5u gegeven waarbij 30 min. indirecte tijd als voorbereiding

Workshops & trainingen

Geïnteresseerd geraakt in de manier van werken? Lijkt het je interessant om zelf ook buiten te werken, lichaam en geest meer te verbinden en/of oog te hebben voor leefstijl? Ben je op zoek naar een specifiek op maat gemaakte workshop of heb je interesse in een verdiepende training? Leuk! Ik denk graag met je mee. Neem contact op, we bekijken dan wat de vraag is en op maat stel ik een programma en offerte op.

Heb jij ook zo’n zin om je werk wat ‘lichter’ en speelser te maken?