Boost your Being- Burn out preventie

Hello 2023! We staan alweer halverwege het nieuw jaar. Wil jij dit jaar ook leven vanuit je hart 💚 in plaats vanuit angst? Je laten leiden door wat jij belangrijk vindt en waar je van groeit of laat je alle beren op de weg je ver’lijden’ om op het vertrouwde pad te blijven?

Pretty scary om nieuwe dingen te doen en je hart open te stellen voor wat je echt belangrijk vindt. I know!

Hoe zou het zijn als je DOET wat het leven inhoud geeft en zo dus ook je (mentale) gezondheid bevordert. Als je gaat VOELEN wat soms moeilijk is (en daardoor naast angst ook meer plezier gaat ervaren) en het DENKEN wat minder serieus gaat nemen (althans als het een terugkerend herhalend diep vermoeiend patroon is of die innerlijke criticus die zo hard schreeuwt wat meer laat in plaats van dat je hem gehoorzaamt). 

Klaar voor? Of juist niet maar wel geïnteresseerd? Doe mee met de reallife workshop. Een sneak peak in de ACT your Nature training.

De workshop wordt gegeven op donderdag 7 september 9.30u van 9.30u tot 13u🌱

Kosten 45 euro. Maximaal 10 deelnemers

Meld je aan via info@denatuurpraktijk.nl

Voor wie: Mensen die stressklachten ervaren.

Doel: Bewustwording van relatie stress-systeem met piekeren en ‘moeten’. Leren terug te gaan naar eigen kern en zin te krijgen in het leven (zingeving).

Middelen: Psychoeducatie, gebruik van natuur en metaforen, oefenen.

Beoogd resultaat: meer bewustwording over hoe het werkt in je hoofd & lijf. Een richting welke (kleine) stap te zetten naar een gezondere mentale staat. Een fijne ervaring buiten in de natuur.

Grootte groep: max. 10 mensen

Datum en tijd: 7 september van 9.30- 12.30/13u, locatie Mastbos

Kosten: 45 euro.

Meld je aan via info@denatuurpraktijk.nl en verzeker je hier van een plekje:

De workshop is onderdeel van het project Natuurlijkerwijs Gezond. Check www.natuurlijkerwijsgezond.nl voor meer info.

You hold the power to grow