Mijn naam is Iris van Bekkum en ik ben GZ-psycholoog. De eerste jaren van mijn carrière die startte in 2002, heb ik vooral doorgebracht als behandelaar in verschillende takken binnen de Jeugdzorg. Sinds 2013 heb ik me steeds meer gericht op het behandelen van (jong-)volwassenen en ben ik vooral werkzaam geweest in specialistische GGZ instellingen. Sinds 2021 werk ik ook in de basis GGZ en heb ik me gespecialiseerd in het werken met millennials.

De afgelopen jaren heb ik onder andere veel ervaring opgedaan in het behandelen van persoonlijkheidsproblematiek, psychische klachten in combinatie met lichamelijke klachten of ALK, trauma, identiteitsproblemen, negatief zelfbeeld, angstklachten, stemmingsklachten en levensfaseproblematiek.

In de loop der jaren heb ik me mooie behandelmethodieken eigen kunnen maken, zoals Schematherapie, Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Cognitieve Gedrags Therapie (CGT) en Mentalization Based Treatment (MBT).

Zowel in mijn werk als in mijn privéleven heb ik mijn eigen worstelingen gekend de afgelopen jaren. Ben ik wel een goede partner, dochter, zus, vriendin? Wat vind ik belangrijk in relaties met anderen? Doe ik het wel goed als moeder? En mijn carrière dan? Hoe zit het met mijn ambities? Alles goed willen doen en mezelf hoge eisen stellen is mij niet vreemd. Maar wat vind ik nou eigenlijk echt belangrijk in het leven? En hoe kan ik daar de juiste keuzes in maken? En ook… durf ik dat…?

Iedereen heeft periodes in zijn of haar leven die wat minder gestroomlijnd lopen. Dat hoort bij het leven. Vaak kom je er zelf uit, maar soms lukt dat niet en dan heb je er hulp bij nodig. En daar is helemaal niets mis mee. Het mooiste aan mijn vak vind ik dat ik mensen op weg mag helpen in hun zoektocht naar (her)ontdekken wie ze zijn in de basis, wat hen drijft in het leven en waar ze gelukkig van worden.

In samenwerking met jou ben ik eerlijk, transparant en niet veroordelend. Ik vind de vertrouwensrelatie die wij samen opbouwen een van de belangrijkste onderdelen in de behandeling. Natuurlijk stellen we samen doelen op die je graag wilt bereiken, maar daarbij vind ik het proces (de weg ernaartoe en de ontdekkingen die je daarbij doet) net zo belangrijk.

Iris werkt op dinsdagen. Zij werkt buiten en doet dit in de Haagse Beemden.

Jouw intakegesprek met mij vindt online plaats. De behandelsessies daarna zullen buiten in het Haagse Beemden bos plaats vinden. We spreken samen een duidelijk herkenningspunt af waar we elkaar zullen ontmoeten.

AGB-code 94101994, KVK nummer 82289530, BIG nummer: 79919627725.