Wil jij ook leven vanuit je hart 💚 in plaats vanuit angst? Je laten leiden door wat jij belangrijk vindt en waar je van groeit of laat je alle beren op de weg je ver’lijden’ om op het vertrouwde pad te blijven?

Hoe zou het zijn als je DOET wat het leven inhoud geeft en zo dus ook je (mentale) gezondheid bevordert. Als je gaat VOELEN wat soms moeilijk is (en daardoor naast angst ook meer plezier gaat ervaren) en het DENKEN wat minder serieus gaat nemen (althans als het een terugkerend herhalend diep vermoeiend patroon is of die innerlijke criticus die zo hard schreeuwt wat meer laat in plaats van dat je hem gehoorzaamt). 

Ben je uitgeblust en kun je wel een Boost gebruiken?

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan?

Klik dan op onderstaande knop voor een gratis start- up werkboek!

BOOST your Being programma, staat voor:

Boost:

Body, Brain & Breath

Open your senses

Open your heart

Start to Selfconnect

Take Action

Oke nu weet je waar BOOST voor staat. Your: dat is geen breinbreker, het gaat over jouw unieke zelf. Being: jouw zijn. Jezelf mogen zijn en daar naar handelen. Klinkt als een feestje toch?!

Wat je ermee gaat bereiken:

  • Inzicht in hoe je denken, voelen en handelen met elkaar samenwerken en elkaar kunnen tegenwerken
  • Skills hoe hiermee om te gaan
  • Vaardigheden om flexibeler in het leven te komen te staan
  • Vaardigheden waardoor je vrijer in je leven kunt gaan bewegen
  • Vaardigheden om aan de slag te gaan en je hart te gaan volgen
  • Meer ‘zijn’ in plaats van ‘moeten’
  • Een zomer vol verdieping en groei 🙂

Klinkt het interessant? Boost your Being valt onder de ACT your Nature Academy. Er zijn meerdere manieren waarop je stappen kunt gaan zetten. Zo kun je meedoen aan de intensieve training met reallife professionals, een workshop, of je kunt starten met een DIY programma! Een klein aantal mensen kan meedoen aan de pilot. Ben jij er eentje van? Het geeft de kans om voor een klein bedrag aan jezelf te werken en meteen anderen te helpen het programma te verbeteren! Wat dat inhoudt? Dat je mag losgaan met je feedback ;). Iedere week, 6 weken lang ontvang jij een module waarmee je aan de slag kunt.

Kosten: 55 euro beperkt beschikbaar!

Let op; dit is een particulier programma dus kun je niet declareren bij de Zorgverzekeraar.

Ja ik wil!! Start met de BOOST

Wil je liever in een groep trainen? Ja dat kan! Meld je hieronder aan.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe events, trainingen, online programma’s en wat dan ook? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!