Welkom op de pagina van het exclusieve Zomerwerkboek! Dit werkboek is jouw metgezel voor de zomer, ontworpen om je te helpen ontspannen, reflecteren en nieuwe inzichten te verkrijgen. Geïnspireerd door het succesvolle “ACT your Nature” programma, biedt dit werkboek je een kans om met jezelf aan de slag te gaan, om te leren omgaan met stress, je mentale flexibiliteit te vergroten en te ontdekken wat echt belangrijk voor je is.

Waarom kiezen voor de EHBO ZOMER KIT?

  • Kom tot jezelf: Het werkboek bevat oefeningen en opdrachten die je helpen om dieper in jezelf te kijken, ontdekken wat je belangrijk vindt en om meer in je lijf te komen.
  • Praktische Tools: Leer verschillende technieken en vaardigheden om beter om te gaan met stress en je emotionele welzijn te verbeteren.
  • Natuur als Inspiratie: Geïnspireerd door de natuur, net zoals in de “ACT your Nature” training, vind je in het werkboek opdrachten die je meenemen naar buiten en je helpen om op een nieuwe manier verbinding te maken met de wereld om je heen.
  • Kort, overzichtelijk & praktisch: In de zomer wil je natuurlijk ook de tijd hebben om te ontspannen. Daarom een werkboek van 25 pagina’s met overzichtelijke opdrachten, stukjes tekst en oefeningen om meteen en relaxt mee aan de slag te gaan.

Exclusieve Aanbiedingen

  1. Online Training Korting Als je dit Zomerwerkboek aanschaft, krijg je 20% korting op de “ACT your Nature” online training. Deze training biedt een uitgebreide verdieping in de principes en oefeningen die je in het werkboek vindt. Gebruik de code Zomerboekkorting20 bij het afrekenen. De korting is geldig tot en met 29 augustus 2024.
  2. Aanvullende Audio Wil je meer verdieping en ondersteuning bij je oefeningen? Voeg dan de ondersteunende audio toe aan je werkboek. Gebruik de code Zomeraudio5 en krijg de audio voor slechts €14,95 in plaats van €19,95. Deze audio helpt je om meer in je lijf te zakken en je oefeningen te verrijken. Een aanrader! Meer informatie over de ondersteunende audio

Over de “ACT your Nature” Training

De “ACT your Nature” training is ontworpen om je te helpen bij het ontdekken van de oorzaken van je stress, de rol van je brein en gedachten, en hoe je beter kunt omgaan met deze dynamiek. Het programma richt zich op het aanleren van vaardigheden die je helpen bij het denken, leren voelen, ontdekken wat jij belangrijk vindt en daar naar leren handelen. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen, kennis van het stress-systeem en het gebruik van de natuur als middel, leer je om flexibeler met het leven om te gaan en meer in balans te komen​.

Bestel Nu

Grijp deze kans om deze zomer te investeren in jezelf. Bestel het Zomerwerkboek en begin je reis naar meer zelfinzicht en innerlijke rust.

Een goede zomer gewenst!

Zonnige groet,
Chanine

Klik hierboven om het Zomerwerkboek te bestellen!